A înfipt cuțitul în prietenul de pahar, în miezul zilei, după o dicuție aprinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul a fost prins de poliţişti (Foto arhivă)
Agresorul a fost prins de poliţişti (Foto arhivă)

Un tânăr de 30 de ani s-a enervat în urma unei discuții la un local din Oravița. Pentru că cei alături de care a consumat un pahar nu au fost de aceeași părere ca și el, a scos un corp ascuțit și l-a lovit pe partenerul său în zona femurală. Viața celui rănit a fost pusă în pericol, iar pacientul a ajuns la Timișoara.

Poliţii din Oravița au fost sesizați prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un bărbat a fost lovit cu un corp ascuţit în picior, în timp ce se afla într-un local din oraş. Echipa operativă deplasată la faţa locului, în urma cercetărilor efectuate, a stabilit că Dorel Florin, în vârstă de 30 ani, din Oraviţa, în timp ce se afla la o masă dintr-un local împreună cu B.ILIE de 34 ani, din aceeași localitate şi alte două persoane, în urma unor discuţii contradictorii au părăsit cu toții pentru câteva momente incinta localului. „După ce a revenit, Dorel Florin a scos din buzunar un obiect contondent ascuţit şi l-a lovit pe B.ILIE în zona femurală, provocându-i leziuni ce i-au pus în pericol viaţa. Victima a fost transportată la Spitalul Oraviţa şi ulterior la Spitalul Judeţean Timişoara”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

A sfârșit la arest

Poliţiştii au emis pe numele suspectului o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, iar în urma prezentării acestuia Judecătoriei Oraviţa, instanţa a decis arestarea preventivă a lui Dorel Florin, pe o perioadă de 29 zile. Acesta este acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare  corporală gravă. „În prezent, bărbatul se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.Caraş-Severin”, a adăugat Ancuța Cărbunaru.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite