DOSAR DE INFARCT: Un bărbat a murit de inimă rea, după ce soția sa a fost săltată de mascați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descinderile mascaților de la Vama Naidăș nu rămân fără ecou. Povestea soților Ranga este chiar una tristă. Asta pentru că, după ce polițista a fost săltată de mascați, soțul ei a suferit enorm din cauza celor întâmpate. S-a plâns la vecini și cunoscuți, dar agitația interioară i-a adus sfârșitul.

CITIŢI ŞI:

Sibianul Viorel Comăniţă a fost numit noul şef al Vămilor din România

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO DE LA DESCINDERI

Vestea că soția sa a fost săltată de mascați pentru că a luat mită, i-a pus capăt zilelor! Este vorba despre Vasile Ranga, de 57 de ani, din Pojejena, soțul polițistei de frontieră Maria Ranga.

Aceasta a fost ridicată de procurorii DNA în urma descinderilor din Vama Naidăș. Bărbatul s-a necăjit toată ziua și s-a plâns pe la vecini și neamuri că suferă cumplit din cauza celor întâmplate, iar marți seară, acesta a și murit.

UPDATE: Vameșii arădeni cercetați în dosarul mitei de la Moravița au primit 29 de zile

Drama femeii acuzate de contrabandă, dar și de luare de mită i-a impresionat și pe magistrați, care au lăsat-o liberă, să își îngroape soțul. Auzind de drama femeii procurorul nu a mai luat în calcul arestarea preventivă și a emis doar o ordonanță prin care i-a interzis să părăsească țara.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite