Începe distracția pe Muntele Semenic: zeci de concurenți s-au înscris la Cupa de Vest la Schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Muntele Semenic începe în această dimineață o competiție tradițională pentru Munții Banatului: Cupa de Vest la Schi. Stratul de zăpadă depășește ușor 15 cm, și, deși pe alocuri, se văd urmele uscatului, pe pârtii se poate schia. Asta, spre bucuria celor care sunt pasionați de sportul alb.

UPDATE ORA 19.00

Prima etapă a Cupei de Vest la Schi s-a încheiat, astfel că zecile de schiori de pe Semenic se pregătesc acum să rememoreze momentele frumoase de peste zi, dar şi să se pregătească de etapa de mâine, care va fi mai dificilă. Câştigătorii nu se vor afla la acest sfârşti de săptămână, pentru că mai urmează două etape la fel de importante. Săptămâna viitoare competiţia se va muta pe Muntele Mic.

ORA 09.00

Pensiunile și cabanele de pe Muntele Semenic funcționează cu motoarele turate în acest weekend, datorită primei competiții care pune în mișcare adrenalina din schiori: Cupa de Vest la Schi.

„Astăzi și mâine sunt primele două etape ale competiției, urmând ca etapa a treia și a patra să aibă loc pe Muntele Mic, weekendul Viitor”, spune Adrian Petrica, membru al Asociației Prietenii Munților, organizatorul principal al acțiunii. Până acum, în competiție s-au înscris peste 50 de copii și alte câteva zeci de adulți. Cu toții se pregătesc de start, dintr-un moment în altul.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite