ANCHETĂ Toți contrabandiștii de pe Aleea Tușnad sunt cercetați în stare de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce toți contrabandiștii săltați de mascații de la frontieră în ultima zi a anului trecut de pe Aleea Tușnad sunt cercetați în stare de libertate, jurnalistul Mircea Popovici este audiat de Curtea de Apel Timișoara și încearcă să le demonstreze magistraților că a fost abuzat de mascați în timp ce le filma desinderea.

Jurnalistul Mircea Popovici, care a fost agresat de mascați și s-a ales cu camera de filmat grav avariată, a fost audiat la Curtea de Apel Timișoara. “Eu am terminat de dat decalarații, acum mai trebuie să indic alte patru persoane care au văzut ceea ce s-a întâmplat în acea zi”, spune jurnalistul Antenei 1.

Avocatul acestuia, Cosmin Bolosin subliniază faptul că gluma s-ar putea îngroșa în cazul jurnalistului bătut, iar frontierisul care . “Se fac acte premergătoare referitor la infracțiunea de purtare abuzivă și distrugere, referitor la făptuitorul Andrei Robert, care e subinspector la Inspăectoratul de Frontieră”, a declarat avocatul jurnalistului, Cosmin Bolosin.

Acesta a subiniat încă o dată anormalitatea situației prin care a trecut jurnalistul Mircea Popovici. “Este inadmisibil ca într-un stat de drept, un journalist să fie lovit de un polițist, care să-a spargă camera de filmat, iar dacă se va continua pe această cale și nu se vor lua măsurile legale, meseria de journalist va devein de un real pericol. Sunt convins că Parchetul va admite probe pentru a lua o soluție legală și temeică în acest dosar”, spune avocatul tânărului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite