Soarta primarului din Văliug, Marius Mocanu, se decide astăzi la Curtea de Apel Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Mocanu, arestat preventiv joia trecută, pentru trafic de influenţă, a cerut să fie cercetat în libertate. Pe numele edilului-şef a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile după ce a căzut victima unui flagrant.

Marius Mocanu, primarul comunei Văliug, a părăsit în această dimineaţă Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Caraş-Severin pentru a fi adus în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Timişoara. Magistraţii timişoreni au analizat recursul prin care a fost atacată decizia Tribunalului Caraş-Severin în urma căreia edilul-şef a fost arestat pentru 29 de zile.

“În opinia mea nu s-ar impune arestarea preventivă deoarece se poate vorbi mai de.grabă de o infracţiune de înşelăciune şi nu de cea de trafic de influenţă, care a fost reţinută în sarcina clientului meu”, susţine avocatul Cosmin Bolosin.


Marius Mocanu a părăsit în această dimineață arestul IPJ Caraș-Severin.

Parchetul susţine însă altceva. “Învinuitul Mocanu Marius a primit de la Robert Dinu suma de 3.000 euro, reprezentând prima tranșă din suma totală de 5.700 euro pentru ca, prin influențarea consilierilor locali ai comunei Văliug și a funcționarilor publici ce au atribuții cu organizarea licitațiilor în cadrul Primăriei Văliug, să obțină pentru acesta concesionarea a trei parcele de teren în suprafață totală de 5.700 metri pătraţi”, a declarat procurorul Valentin Cârstea.

image
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite