Încă o firmă lucrează pentru reșițeni la Programul ISPA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă Hidrocontrucția Caransebeș și cea din Sebeș pune umărul la asfaltarea străzilor din oraș, după ce acestea au fost sparte de lucrările de reabilitare a conductelor de alimentare cu apă. Potrivit municipalității, această suplimentare de forţe era necesară, din cauza ritmului prea lent al lucrărilor.

O serie de reclamaţii au sosit la Primărie de la cetăţenii de pe străzile 24 Ianuarie, Castanilor, Independenţei şi Crişan. În urmă cu o săptămână s-au efectuat măsurători, privind gradul de compactare a terenului, în zonele unde canalele au fost acoperite cu pământ, pietriş şi zgură. Măsurătorile au ieşit bune, însă ploile de la mijlocul săptămânii trecute au stricat planurile constructorilor privind asfaltările.

Vremea bună de la începutul acestei săptămâni a permis, în sfârşit, începerea asfaltării pe Strada Castanilor. Conform programului, după ce se încheie asfaltarea în zona Muncitoresc, Hidroconstrucţia Sebeş va continua asfaltarea străzilor Independenţei şi Crişan. În acest timp, săpăturile pentru reabilitarea canalizării s-au extins pe Strada Văliugului.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite