Record pentru regizorul reșițean Florin Șerban: 13 nominalizări la Premiile Gopo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Şerban ar putea ajunge la cel mai important festival de film din lume.
Florin Şerban ar putea ajunge la cel mai important festival de film din lume.

Lungmetrajul regizorului reşiţean Florin Şerban, „Eu când vreau să fluier, fluier”, este printre favoritele festivalului românesc de cinematografie. Filmul lui Şerban a fost cea mai vizionată peliculă românească anul trecut, cu 55.000 de bilete vândute. Lungmetrajul de debut al regizorului Florin Şerban, unul dintre filmele româneşti care au făcut senzaţie în ţară şi în străinătate în anul 2010 a fost premiat cu „Ur

„Eu când vreau să fluier, fluier“ a obţinut 13 nominalizări la Premiile Gopo 2011, organizate la sfârşitul lunii martie.

Lungmetrajul a fost nominalizat inclusiv la categoriile „cel mai bun film“, „cel mai bun regizor“, „cel mai bun actor într-un rol principal“ (George Piştereanu), „cea mai bună actriţă într-un rol principal“ (Ada Condeescu) şi „cel mai bun scenariu” (Cătălin Mitulescu, Florin Şerban).

„Mă bucură faptul că am fost apreciat de criticii de film din România, pentru că juriul este format doar din critici. Nu cred că este un record în ceea ce priveşte numărul de nominalizări, dar important este că în competiţie au apărut noi categorii “, a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară” Reşiţa, Florin Şerban.

Filmul reşiţeanului a fost cea mai vizionată  producţie românească a anului trecut.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite