Cristian Ungur: „Sunt nevinovat, dar nu comentez sentința!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanța de la Caransebeş a decis menţinerea stării de arest pentru încă două luni. Săptămâna viitoare, cazul “Ungur” va ajunge, din nou, pe masa de judecată a Tribunalului Caraş-Severin, pentru recurs. Apărarea lui Ungur nu a renunțat la ideea de a-l scoate pe tânăr din arest.

Teribilistul din Caransebeş a fost judecat în orașul natal, de această dată. Acesta a fost un prilej bun pentru prietenii săi să se prezinte la instanță ca să îl sprijine moral. Alături de amici, și familia Ungur a luat parte la proces, însoțită de Lucian Brânzei, care din acuzat a devenit unul dintre martorii cheie ai acestui proces. „Cu ajutorul declarațiilor pe care le vor depune martorii, vom putea schimba încadrarea faptei lui Cristian din vătămare corporală gravă, în vătămare corporală din culpă”, spune Cosmin Bolosin, avocatul beizadelei de Caransebeș. Prietenul lui Ungur comentează decizia instanței, de prelungire a mandatului de arestare. ”Sunt şocat de această decizie. Noi nu am făcut altceva decât să ne salvăm viaţa. Au venit pe noi din toate direcţiile să ne bată, să ne omoare şi s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat”, a spus  Lucian Brânzei.
Ploaie de procese 
La polul opus, victimele sunt mâhnite că au ratat procesul. „Îmi pare rău că nu am știut de proces, dar data viitoare voi fi în sală pentru că mă nemulțumesc mai multe lucruri, cum ar fi ultima expertiză. Niciun om normal nu poate declara că noi ne-am fi putut apăra”, spune Cătălin Cazacu, una dintre victimele accidentului. În ceea ce privește înțelegerea cu familia Ungur, ca să evite un nou proces pe parte civilă, aceasta nu există. “Ne-am întâlnit o singură dată, înainte de expertiză, și urma să aibă loc o nouă întâlnire, dar nu m-a contactat nimeni”, adaugă tânărul motociclist care s-a ales cu mâna ruptă în urma accidentului de pe pistă. Deocamdată, apărarea lui Ungur a declarat recurs sentinței date de Judecătoria Caransebeș. Acesta va fi judecată săptămâna viitoare, la Tribunalul Caraş- Severin. Termenul de fond al cauzei se va discuta pe data de 21 septembrie 2010.

“Victimele au cerut sume mari, dar care după părerea mea nu sunt întemeiate”,  Cosmin Bolosin, avocat.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite