Pavarotti de România concertează la Reșița de Ziua Femeii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Busuioc
Costel Busuioc

Costel Busuioc a făcut o vizită fulger în orașul de pe Bârzava ca să negocieze cu conducerea Teatrului de Vest o serie de concerte care vor avea loc la Reșița. Ba mai mult decât atât, din câte se pare, acesta chiar a luat în calcul să semneze un protocol pentru mai multe concerte pentru reșițeni. Startul va fi pe data de 08 martie.

Costel Busuioc  va susţine, anul acesta, opt spectacole la Palatul Cultural din Reșița. Acesta a semnat chiar și un protocol în acest sens, cu Teatrul Vest din orașul de pe Bârzava. Prima reprezentaţie va avea loc săptămâna viitoare, de Ziua Femeii, în data de 8 Martie, la ora 19.

“Este extraordinar că am reușit să încheiem un astfel de protocol, cel mai probabil el va fi semnat săptămâna viitoare”, a declarat Nicu Vlădulescu, directorul Teatrului de Vest din Reșița. Costel Busuioc a declarat că se simte onorat să colaboreze cu teatrul reşiţean.

„Deocamdată, nu s-a semnat niciun protocol, dar mai multe detalii voi ști după data de 7 martie”, a spus tenorul Costel Busuioc.  

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite