Vitezomanul Hauptmann descoperă viaţa de student. Familiile victimelor îşi plâng morţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Hauptmann merge în fiecare zi la cursuri, la Universitatea "Eftimie Murgu".
Claudiu Hauptmann merge în fiecare zi la cursuri, la Universitatea "Eftimie Murgu".

Claudiu Hauptmann a fost admis pe un loc fruntaș la secția de inginerie a sudurii, din cadrul Universității “Eftimie Murgu” din Reșița. Deși a trecut deja un an de la tragicul accident de la Birda, vitezomanul este încă în libertate, în timp ce familiile victimelor aruncă cu acuze de supărare.

În timp ce pentru familiile victimelor viața bate pasul pe loc din cauza tragediei de la Birda, Claudiu Hauptman își vede liniștit de viață și este boboc la universitatea reșițeană. În fiecare dimineață își vede conștiincios de cursuri și merge la școală, fără să absenteze.

Într-un cuvânt, își continuă viața, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Asta, le supără cel mai tare pe familiile victimelor din tragicul accident de la Birda. „Este inadmisibil să omori nişte oameni, iar procesul să se amâne din diverse motive, tot cu câte o lună.

În plus, Hauptmann uită tot mai mult ce s-a întâmplat. Am văzut că bacul l-a luat cu notă mare, iar acum nu pare să mai aibă vreo apăsare“, spune îndurerat Ioan Roşianu, tatăl Deliei Roşianu, majoreta ucisă în accident. 

A schimbat apărarea
Claudiu Hauptmann nu pare la fel de supărat pe tergiversările instanței. În tot acest timp, tânărul a fost admis la secţia de inginerie a sudării, cu media 7,95, iar familia sa a angajat un nou avocat, care este fost judecător al Curții de Apel Timișoara.

Avocatul Ramiro Mancaș se abține de la comentarii personale. „Sper doar să existe o judecată care să nu pornească de la idei preconcepute. Din păcate, aceste evenimente sunt triste pentru toată lumea, iar fiecare îşi trăieşte tragedia aşa cum ştie“, spune avocatul timișoarean.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite