Studenţii reşiţeni sunt „la înălţime”. Au terminat sesiunea, iar acum iau parte la tabere de comunicare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 30 de studenţi au încins spiritele în inima Muntelului Semenic pentru un weekend întreg. Au avut parte la activități de creație, recreative, dar și de seminarii de comunicare. Inițiativa a venit din partea Casei de Cultură Studențești, din orașul de pe Bârzava.

„Pentru că s-a terminat sesiunea, am preluat iniţiativa să organizăm o tabără de comunicare. Studenţii au fost foarte receptivi şi au răspuns cu mare drag chemării noastre”, a spus Adela Berbentia, directorul Casei de Cultură Studenţeşti din Reşiţa. Astfel că, zis şi făcut, tinerii au urcat la munte, ca să ia parte la acţiuni în aer liber.

„Am avut de învăţat multe lucruri noi şi tabăra a venit la fix, după sesiune. Şi aşa eram obosiţi cu toţii. Aici, am luat parte la seminarii de comunicare în aer liber, la activităţi de cunoaştere a sinelui, dar a celor din jur. Cel mai mult mi-a plăcut să trag cu arcul”, a spus Adi Birbora un student al Univeristăţii „Eftimie Murgu”, din Reşiţa.

Acesta este doar începutul vacanţei pentru studenţi, pentru că în în luna august vor pleca şi la mare, unde au primit 54 de locuri într-o tabără din Eforie Nord, finanţată de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret. De această dată, studenţii vor avea parte de un team building serios care constă în consolidarea de grup.  

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite