EXCLUSIV Interlopul care a atacat cu o sabie poliţiştii de frontieră din Moldova Veche a fost condamnat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slavco Avram
Slavco Avram

Slavco Avram a primit patru ani de închisoare din partea magistraţilor de la Judecătoria Moldova Nouă. Interlopul şi avocatul său consideră că pedeapsa este exagerată şi au declarat recurs, sperând într-o reducere substanţială la Curtea de Apel Timişoara.

Magistraţii de la Judecătoria Moldova Nouă s-au pronunţat în cazul interlopului care l-a umilit pe poliţistul de frontieră Ciprian Costinaş. După ce l-a bătut într-o parcare din centrul oraşului, în spitalul din localitate şi i-a atacat pe el şi colegii lui cu o sabie în sediul instituţiei, fiind oprit doar după ce s-au tras şapte focuri de armă, Slavco Avram a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare.

“Deduce din pedeapsa aplicată, durata arestării preventive, începând cu data de data de 16.09.2010, până la zi . În Menţine starea de arest a inculpatului. Cnfiscă de la inculpat sabia folosită la săvârşirea infracţiunilor.

Admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă Ciprian Costinaş şi obligă inculpatul la plata către acesta a sumei de 39 de lei, reprezentând servicii medicale. Ia act de faptul că Spitalul Moldova Nouă nu s-a constituit parte civilă în cauză Obligă inculpatul la plata sumei de 1.000 lei cheltuieli judiciare către stat”, se mai arată în sentinţa Judecătoriei Moldova Nouă.

Ioan Iancu, avocatul interlopului, a declarat deja recurs, sperând într-o pedeapsă mai blândă. “Sentinţa Judecătoriei Moldova Nouă este una incorectă având în vedere că s-a pronunţat o condamnare pentru ultraj săvârşit prin lovirea poliţistului, în condiţiile în care absolut toţi martorii au confirmat faptul că inculpatul a fost cel lovit de poliţist în centrul oraşului Moldova Nouă.

Mai mult decât atât, am avut plăcuta surpriză, ca la ultimul termen de judecată, chiar martorul acuzării să vină în faţa instanţei şi să spună că a fost obligat de către poliţişti să dea acea declaraţie, că i s-a sugerat ce să scrie.

În condiţiile acestea, instanţa era obligată să schimbe încadrarea având în vedere că ultrajul, pe care l-a recunoscut integral clientul meu, s-a raportat strict la ameninţarea poliţistului şi la faptul că a intrat înarmat în sediul de poliţie. Am atacat cu recurs şi sperăm ca la Curtea de Apel să se vadă greşeala făcută la Moldova Nouă”, a declarat avocatul Iancu.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite