Andra Paraschiv înfruntă boala la numai 18 ani, iar colegii ei fac totul ca să o ajute să zâmbească din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii reșițeni sunt impresionați de cazul unei tinere de 18 ani, care înfruntă cu tărie diagnosticul de limfom anaplazic non-hodking cu celule tip T pus de medici. Colegii de clasă ai tinerei Andra Denisa Paraschiv au făcut front comun și au adunat bani pentru operația fetei, dar suma este prea mică. Ei cer ajutorul liceenilor din întreg orașul. 

Tinerii din clasa a XII-a de la Liceul „Mircea Eliade“ din Reşiţa nu au stat prea mult pe gânduri atunci când au aflat că o colegă de-a lor are nevoie de tot sprijinul din lume. Andra Denisa are nevoie de 100.000 de euro, ca să poată fi operată.

Tânăra suferă de limfom anaplazic non-hodking cu celule tip T. Pentru salvarea vieţii ei este nevoie de o intervenţie chirurgicală, care constă în transplantul de măduvă. Operaţia se poate efectua atât în ţară, cât şi în străinătate.  Aşa că, tinerii şi-au pus mintea la contribuţie şi au dat startul unei campanii prin care adună bani. Mai mult decât atât, i-au implicat pe toţi elevii de liceu din municipiu.


Colegii Andrei o ajută să treacă peste cancer, dar au nevoie de bani mai mulți pentru operația tinerei.

Daiana Golopenţa are 18 ani şi este cea mai bună prietenă a Andrei. „Am fost toţi şocaţi când am aflat prin ce trece. Încercăm să o ajutăm atât cât putem, mai ales că este vorba de o sumă mare de bani“, povesteşte Daiana. Pentru că operaţia fetei trebuie făcută contracronometru, tinerii  caută tot felul de soluţii.

„După ce adunăm bani şi de la alte licee avem în plan organizarea unui spectacol, iar din vânzarea de bilete sperăm să stângem cât mai mulţi“, spune Alexandru Panete, de 18 ani, unul dintre colegii din clasa a XII-a D.


Andra are o fire caldă și iubește animalele.

image
image

Pentru persoanele cu posibilităţi financiare, există două conturi deschise la BCR: RO66 RNCB 0492 1206 7485 0001 – pentru sumele în lei şi RO39 RNCB 0492 1206 7485 0002 – pentru sumele în valută.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite