Primarul din Zăvoi a primit şpagă 50.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonie Bunei aşteaptă, în arestul Poliţiei Timiş, să afle dacă este arestat. Edilul comunei cărăşene Zăvoi a fost reţinut miercuri seara, împreună cu alte două persoane, de procurorii DNA Timişoara, pentru că e suspectat de fapte de corupţie.

Primarul Antonie Bunei a fost prins în flagrant în timp ce primea o şpagă de 50.000 de euro de la un denunţător pentru a rezolva o problemă de fond funciar. „Astăzi, suspecţii urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă“, spune Adrian Tamaş Schiffbeck, procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Timişoara.

Acum o săptămână, prefectul Octavian Ţunea a convocat o întâlnire cu primari din cinci localiăţi din zona Zăvoi pentru a discuta nemulţumirile lor în ceea ce priveşte intabulările terenurilor aprobate de Bunei. “Există nemulţumire din partea primarilor, care îl acuză pe edilul comunei Zăvoi, Antonie Bunei, de faptul că a intabulat mii de hectare de teren, care nu i-ar aparţine de drept“, a declarat prefectul Ţunea.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite