O femeie din Bocşa a fost arestată pentru tentativă de tâlhărie şi furt calificat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătoria Reşiţa a dispus arestarea femeii pe o perioadă de 29 de zile. Aceasta a fost dusă la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin. Acesta nu este primul incident din Bocșa în care femeile sunt prinse la furat.

Femeia a fost surprinsă de un bărbat în casa unei victime de 86 de ani care ţipa că este tâlhărită. Bărbatul a sesizat poliţia şi în urma  cercetărilor efectuate de poliţişti, femeia a fost reţinută pentru 29 de zile.

„Poliţia Oraşului Bocşa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că o femeie a pătruns într-un imobil cu scopul de a sustrage bunuri.

Echipa deplasată la domiciliul lui H.Iosif, în vârstă de 86 ani, au constatat urme de violenţă la nivelul feţei, produse de C. Ana de 38 ani, din Bocşa.

Femeia nu a reuşit să sustragă bunuri, întrucât a fost surprinsă de un bărbat care a intrat în casă la ţipetele victimei”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al I.P.J Caraş- Severin.

Un incident similar a avut loc acum câteva luni, atunci când o femeie, tot din Bocșa, a încercat să fure un cazan cu țuică.





Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite