Julieta modernă: O minoră a vrut să coboare de la etajul trei cu lenjeria de pat, dar a căzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniela Gabor a vrut să modernizeze puțin povestea Julietei și a lui Romeo, așa că, auzindu-l la geam pe iubitul său, tânăra nu a mai stat pe gânduri și a sărit să se întâlnească cu el. Inventivă din fire, și-a înnodat repede o frânghie din cearceafuri, pe care a aruncat-o pe geam.

Azi ora 8.00

Polițiștii cărășeni desfășoară și eu o anchetă pentru a fi stabilită cauza care a determinat tânăra de 14 ani să recurgă la gestul său care o putea costa viața. Părintele social care a fost de servici ieri dimineață în apartamentul în care locuia minora a declarat că tânăra nu a dat semne că ar plănui o ieșire din apartamanet. Cu toate acestea, respreyentanții Direcției pentru Protecția Copilului spun că fata ar fi fost diagnosticată încă din 2006 cu probleme de comportament.

Ieri ora 12.00

Minora a vrut să se strecoare pe geam, în plină noapte, ca să își consume povestea de dragoste, alături de iubitul ei, dar lucrurile nu fost atât de simple pe cât I se păreau inițial. Pseudo frânghia făcută de ea din cearceafuri nu a fost deloc rezistentă și a cedat între etajul 2 și 3.

Așa că, Julieta a ajuns pe patul de spital.

A scăpat ieftin
Deși distanța până la sol a fost de câțiva metri buni, Daniela Gabor s-a ales cu o tasare de vertebră. Medicii de la Spitalul Judeţean spun că a fost norocoasă. „În dimineaţa acestei zile a fost adusă de urgenţă o tânără care ar fi căzut de la înălţime. Se poate spune că a fost norocoasă“, a spus Emil Bunda, medicul de gardă al Spitalului Judeţean Reşiţa.

A intrat în bucluc

Incidentul nu l-a tulburat numai pe Romeo, ci și pe șefii de la Direcția pentru protecția copiilor, pentru că minora nu are părinți. Daniela este în plasament şi locuieşte cu mai mulţi tineri într-un apartament, cu toții fiind supraveheaţi de un părinte social, care lucrează în schimburi.

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului spun că tânăra a mai creat probleme. „Minora a a mai avut tentativa de a pleca de acasă. În ceea ce priveşte situaţia de faţă vom demara o anchetă pentru a vedea ce a dus la acest fapt, de ce nu a ieşit pe uşă şi a ales varianta aceasta.

Sunt mai multe aspecte care trebuie verificate“, spune Virgil Popa, directorul adjunct al Direcţiei pentru protecţia Copilului Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite