Ultima probă de foc a examenului de bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Absolvenții de liceu mai au o șansă să devină studenți
Absolvenții de liceu mai au o șansă să devină studenți

Cei 3.000 de elevi din Caraș-Severin susțin astăzi ultima probă a examenului de bacalaureat. Numărul lor este mai mic decât la susținerea primei probe scrise, pentru că au fost prinși de supraveghetori cu telefoane asupra lor sau cu manuale pe care nu ar fi trebuit să le aibă.

Elevii de liceu susţin astăzi ultima probă la alegere a profilului şi specializării a examenului de Bacalaureat. Tinerii au putut alege, în funcţie de profil şi specializare, între materii precum geografie, folosofie, economie, biologie, chimie, fizică, informatică, logică sau sociologie.

Până la această oră, la susținerea ultimei probe, niciun candidat nu a fost eliminat din testare. „Nu sunt probleme, lucrurile decurg normal în centrele de examinare din Caraș-Severin”, a spus Adrian Doxan, inspectorul școlar general.

Eliminați pentru mobile
În urma primelor două probe scrise de la bac, 14 elevi au fost scoși din sală pentru că nu au respectat regulamentul. Patru elevi „au terminat” cu bacul luni, iar alți zece mircuri. „Potrivit regulamentului, elevii nu vor avea voie să mai susțină bacul decât la anul, în sesiunea din toamnă”, a adăugat inspectorul general.    


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite