Circulație restricționată în zona Triaj, din cauza unui grav accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva momente, un grav accident rutier a avut loc în zona Triaj, unde un șofer care venea grăbit din Lunca Bârzavei a derapat pe liniile de tramvai și a intrat frontal într-una din mașinile unei firme de curierat din Reșița. Cel care a provocat accidentul este scos din mașină cu ajutorul echipei de descarcerare.

În urmă cu câteva momente, un grav accident rutier a avut loc în zona Triaj, recunoscută de reșițeni pentru pericolul ridicat în ce privește producerea de accidente. De această dată, se pare că ar fi vorba despre un conducător auto care venea din cartierul Govândari și se îndrepta spre centrul orașului. Șoferul a pierdut controlul volanului pe liniile de tramvai și a intrat frontal într-o mașină care circula regulamentar.

image

„A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru ca șoferul să poată fi transportat la spital”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al polițiștilor cărășeni, prezent la fața locului. Potrivit martorilor, bărbatul care a produs accidentul ar fi consumat băuturi alcoolice, însă numai recoltarea probelor biologice ar putea lămuri acest mister.

Al doilea accident, într-o oră
În urmă cu o oră, un alt accident rutier a blocat circulația tramvaielor din zona Universității „Eftimie Murgu”. Un conducător auto a uitat să se asigure și pe sensul de mers al tramvaiului și a intrat direct în mijlocul de transport în comun.

image

Călătorii s-au speriat teribil, dar au declarat că este, totuși, bine că nimeni nu a fost rănit. Zeci de călători au așteptat în zadar după tramvaie, pentru că circulația a fost oprită pentru circa o jumătate de oră. Polițiștii cercetează ambele cazuri.

 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite