Reșițenii vor avea patinoar în centrul orașului. Au început lucrările de instalare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De sărbători, reşiţenii vor patina în centrul civic
De sărbători, reşiţenii vor patina în centrul civic

Până mâine la prânz montarea patinoarului va fi terminată. În funcţie de cât de repede se va mişca administraţia locală, pentru a branşa instalaţiile de răcire la alimentarea cu energie electrică, se poate ca până la finele acestei săptămânii patinoarul să fie funcţional.

Şi anul acesta, reşiţenii şi copiii acestora se vor bucura de prezenţa patinoarului în centrul civic al oraşului. Costurile suportate de administraţia locală ajung la 80.000 de lei, TVA-ul fiind inclus. De asemenea, municipalitatea va plăti factura consumului de energie electrică, de apă şi asigurarea iluminatului nocturn şi a pazei. În plus, banii care sunt rezultaţi din închirierea patinoarului şi din vânzarea biletelor de intrare vor reveni tot societăţii care îl va aduce.

Ca şi în anii trecuţi, elevii însoţiţi de profesori vor beneficia de gratuităţi de luni până vineri, între orele 12.00 şi 13.30. Potrivit reprezentantului firmei care instalează patinoarul, inaugurarea oficială a acestuia, va avea loc, cel mai probabil, în 6 decembrie. Perioada asocierii dintre primărie şi firma din Braşov, deţinătoarea patinoarului, este cuprinsă între 25 noiembrie 2011 – 15 ianuarie 2012.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite