La Reşiţa, în ultima zi a concursului de Off - road, fetele au fost la înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima zi a competiţiei Reşiţa Trophy, organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv şi Clubul Sportiv AMC Racing, în parteneriat cu Primăria Reşiţa şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin a dus, pe podiumul de premiere, un echipaj feminin.

Zgomot de motoare turate la maxim, adrenalină cât cuprinde şi o vreme excelentă. Aşa a arătat ultima zi a competiţiei ce a avut loc pe un traseu amenajat la Moniom. Echipajele băieţilor au fost majoritare numai că, printre ele, s-a remarcat şi unul feminin, Adriana Miclea şi Andreea Ghimpu, clasat, la final, cu o diferenţă de doar o secundă de primul echipaj, pe un onorabil loc doi la clasa Standard.

Clujence, cele două tinere competitoare au dovedit măiestrie şi o doză de curaj ce au încântat publicul prezent în număr mare. Despre cariera sa în acest gen de competiţii, Adriana Miclea ne-a mărturisit că este de opt ani în off – road. La început ca şi copilot iar din acest an pe post de pilot. ,,Sunt băiatul lui tata, spune Adriana, şi mă pasionează tot ceea ce ţine de activităţile cu caracter mai special. Îmi place să merg la vânătoare, joc chiar şi fotbal şi îmi plac şi raliurile,,. Despre aventura de la Reşiţa, are numai cuvinte de laudă. Traseul i s-a părut interesant, iar organizarea la înălţime.

Familia nu a încurajat-o spre aceste competiţii dar acum, o susţin ori de câte ori pleacă la vreun concurs. Reprezentant medical al unei firme din Cluj, Adriana spune că este familiarizată şi cu elemente ce ţin de tainele mecanicii: ,,Trebuie să cunoşti motorul şi în mare parte mă descurc. Nu ştiu chestiuni complicate dar abc-ul mecanic, motorul desfăcut şi alte lucruri ce ţin de prepararea maşinii le cunosc bine. Este un sport costisitor cu mari sume de bani puse în joc. Pregătirea unei  astfel de maşini, pentru un sezon competiţional ajunge la câteva zeci de mii de euro.,,

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite