Costel Căşuneanu, fiul “Regelui Asfaltului" campion la offroad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căşuneanu, rege la offroad
Căşuneanu, rege la offroad

Pilotând o maşină de peste 100.000 de euro, băcăuanul Costel Căşuneanu fiul cel mare al milionarului de la Bacău, a terminat pe prima poziţie, la clasa extrem, ultima etapă a Campionatului Naţional de offroad, desfăşurată la Reşiţa.

Cu o logistică invidiată de toţi concurenţii, cu o echipă de mecanici la dispoziţie şi cu un camion plin cu roţi şi piese de schimb, Căşuneanu s-a încununat campion la Reşiţa. Maşina băcăuanului, un Jeep Wrangler, i-a fost oferită de unul din sponsori preţul acesteia fiind în jurul a 120000 de euro. “Am concurat cu o maşină oferită de Daymler Chrysler România după ce am câştigat mai multe raliuri internaţionale şi cei de la fimă au dorit să promovez imaginea firmei în lume” ne-a declarat acesta.

Pentru o maşină preparată special să înfrunte obstacole, dintre cele mai variate, nici nu-i de mirare că s-a ajuns la asemenea costuri. Adversari lui Căşuneanu de la aceeaşi clasă, ne spuneau că doar un telescop de la maşina băcăuanului, costă 5000 de euro.

La final, rezultatul a fost previzibil. Campion şi în acest an, Căşuneanu şi-a permis să fie generos. La festivitatea de premiere, de pe podium, a anunţat că donează premiul în valoare de 600 de euro, unei case de copii din zonă.

 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite