Cât ne costă pregătirile cu materialul antiderapant pentru această iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iarna se anunță grea și scumpă nu doar pentru buzunarul conducătorilor auto, ci și pentru bugetul public, care este pus în dificultate cu costurile pentru materialul antiderapant. Sumele care se vehiculează a fi investite sau au fost deja băgate în sare și nisip sunt de ordinul zecilor de mii de lei.  

Materialul antiderapant pentru jumătate de sezon a costat Comapnia de Drumuri 25.000 de lei. Pentru că meteorologii anunță ninsori, nisipul și sarea sunt deja în stocul societății, care se laudă că este pregătită să intervină. Și anul trecut, angajații s-a pregătit cu antiderapant, însă iarna tot i-a luat prin surprindere.

“Pregătiți, pregătiți, dar și anul trecut v-ați lăudat că sunteți dotați și tot v-a luat iarna prin surprindere”, a spus prefectul de Caraș-Severin, Octavian Țunea, la cel mai recent Colegiu Prefectural.

Iarna îi costă și pe reșițeni zeci de mii de lei, pentru că și Primăria orașului a dat deja banii pe sare și nisip. “Până acum am cumpărat 550 mc de nisip. Mai trebuie să luăm încă 1100 de mc. În ce privește sarea, avem în dotare la momentul actual 100 de tone, dar mai este nevoie de încă circa 50 de tone. Cei 70 de angajați ai Primăriei vor lucra în trei schimburi. Pe Reșița suntem pregătiți”, a spus reprezentantul municipalității, cu aceeași ocazie.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite