Din Moroasa și până la pompieri s-a tăiat apa reșițenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările la ISPA continuă pe mai multe străzi din Reşiţa
Lucrările la ISPA continuă pe mai multe străzi din Reşiţa

Jumătatea de sud a orașului stă astăzi 12 ore fără apă potabilă, din cauza lucrărilor pe care le face constructorul ISPA. Oamenii s-au trezit cu noaptea-n cap să mai apuce apă la robinete înainte de a pleca la serviciu. Oficialii de la Aquacaraș nu au luat în calcul sistarea după un anumit program, pe intervale orare.

Zeci de mii de locuitori din Reșița stau o zi întreagă fără apă potabilă și iau cu asalt fântânile din apropierea blocurilor în care locuiesc. Reșițenii s-au înarmat cu răbdare încă de ieri, mai ales că s-au obișnuit ca sistarea să dureze mai mult de 12 ore, atât cât anunță Aquacaraș.

„Vin sărbătorile, și așa sunt în întârziere cu lucrarea aceea, mai bine ar suspenda-o până în luna ianuarie, și așa constructorul nu prea știe ce face”, spune Luca Alexandra, o reșițeancă de 18 ani. În mod normal, tânăra se trezește la ora 07.00, întrucât cu o oră mai târziu începe cursurile.

Astăzi, însă totul s-a întâmplat mult mai devreme. „Părinții mei lucrează de noapte, astfel că, trebuia să mă trezesc cu o oră mai devreme să iau și măsuri, ca să avem apă astăzi. Data trecută, am stat fără apă peste 24 de ore”, spune reșițeanca.

Primăria avertizează
Oficialii de la Aquacaraș au fost avertizați că mai primesc o amendă de 50.000 de lei, dacă nu vor sista apa, după un anumit interval orar, astfel încât, oamenii să aibă apă atunci când se întorc de la serviciu. Acest lucru, însă nu a fost luat în calcul din cauza lucrărilor ample.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite