Peste 5.000 de pachete de țigări cu timbre sârbești au fost găsite în podeaua unui microbuz de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politiștii de frontieră din cadrul  I.J.P.F. Caraș-Severin au confiscat peste 5.000 de pachete cu timbru sarbesc și fara documente de provenientă, în valoare de 25.000 lei. Tutunul de contrabandă a fost transportat cu o mașină înmatriculată în Austria.

Echipajul de la Naidăș  a oprit pentru control pe raza localitatii Nicolinț un microbuz înmatriculat în Austria la volanul caruia se afla un tânăr de 26 de ani, din Moldova-Nouă. Împreună cu acesta în autoturism se afla un pasager de 25 de ani. La controlul microbuzului, politiștii de frontieră au observat modificări în aspectul interior al acestuia, respective, prag dublu, astfel că au procedat la  o verificare amanuntită.

“În podeaua autoturismului au fost descoperite mai multe decupaje, prin acestea fiind introduse tigari in locașurile special amenajate”, a spus Alina Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al frontieriștilor cărășeni.

Polițiștii au găsit pachetele de tigari cu timbru sarbesc si fara documente de provenienta, in valoare de aproximativ 25.000 lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii, iar microbuzul în valoare de 4.000 euro a fost indisponibilizat.

Pe numele celor doua persoane,  politiștii de frontieră au întocmit actele premergatoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infractiunilor de contrabandă calificată și evaziune fiscală.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite