CAMPANIE ADS Doctori cu care Reșița se mândrește: Cititorii îi nominalizează pe medicii de top care le reprezintă orașul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai sunt câteva zile pentru a vă spune propunerea (foto: arhivă)
Mai sunt câteva zile pentru a vă spune propunerea (foto: arhivă)

La numai două zile de la startul campaniei în urma căreia se va stabili topul medicilor orașului de pe Bârzava, zeci de nume ale profesioniștilor dedicați sănătății timișorenilor au fost oferite de cititorii ADS Reșița.

Lista cu nominalizări rămâne deschisă încă două săptămâni, timp în care propunerile dumneavoastră vor fi contorizate. După închiderea listei, va fi demarat procesul de votare.

Pe forum au fost deja enumerați zeci de medici, considerați a fi adevărați profesioniști de către pacienții sau rudele persoanelor ajutate de aceștia. „Un medic ce merita recunostinta comunitatii noastre este cu certitudine medicul specialist cardiolog Teodora - Liliana HELER, care desi putea sa ramana in Germania sa profeseze si sa aibe parte de confortul si traiul occidental, a ales cu discernamant acum aproape un an sa se intoarca acasa si sa fie alaturi de semenii ei.

Apreciata mai mult peste hotare decat fusese acasa pentru modul profesionist in care stie stie sa-si faca meseria, sa abordeze pacientul, Liliana HELER reprezinta cu siguranta un specialist cardiolog de exceptie, la a carui devenire a slefuit cu multa grija recunoscutul almajan Prof. Univ. Dr. Sorin Pescariu. Modesta, lipsita de interesul material imediat, de vanitati, altruista, devotata meseriei si dispusa la exercitiul intens al studiului cardiologiei in profunzime”, spune Sergiu Taban, un cititor al siteului ADS.

„Dr. Popovici Daniel, un medic de familie excelent”, spune un alt cititor al siteului ADS. “Dr. Heler Teodora Liliana. Un medic respectat si privit ca model in Germania, afirm acestea pentru ca am fost acolo”, spune și Lucian.

  Alți comentatori i-au mai nominalizat pe ginecologul Octavian Apahideanu, pe medicul Măgureanu de la ATI, chirurgul Eugen Sârbu sau urologul Iosif Secășan. Lista poate continua, pentru că ea rămâne deschisă.  Puteți nominaliza în continuare doctorii cu care Reșița se mândrește.





Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite