Caniculă la sfârșit de august pentru zona de vest. Primăria Reșița montează corturile de prim ajutor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine și joi vremea va fi calduroasa în toate regiunile, caniculara în orele după-amiezelor în Campia de Vest, unde se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse între 35 și 38 de grade celsius. Indicele de confort termic (ITU) va depăși pragul critic de 80 în vestul și sudul țării, potrivit ANM. Primăria ia măsuri.

Temperaturile ridicate obligă Primăria municipiului Reşiţa să scoată din nou în stradă corturile de prim-ajutor în cele două zone aglomerate ale orașului: centrul orașului și Parcul Tricolorului. 

“În urma informării meteorologice pentru următoarele zile în care se vor înregistra temperaturi ridicate, Primăria Reşiţa a montat două corturi dotate cu sistem de climatizare, apă rece şi paturi, în zonele cele mai populate, pentru a veni în ajutărul cetăţenilor”, a spus Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al executivului reșițean.

Programul de funcţionare va începe de astăzi şi va continua până joi în intervalul orar 11.00 – 18.00. În cazul în care temperaturile se vor menţine ridicate, programul de funcţionare va fi prelungit.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite