Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă: 18,55% dintre candidați au promovat examenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fii primul care află rezultatele la Bacalaureat 2011 pentru Reșița și Caraș-Severin! Asta pentru că, Ziarul „Adevărul” este cu ochii pe ce se întâmplă la examenul de absolvire a liceului. Absolvenții din Reșița, dar și din Caraș-Severin vor putea găsi pe site, în timp real ce note au luat la bac.

ASD Reșița vă ajută să aflaţi notele prezentând lista liceelor în care s-au dat examene în sesiunea de vară. Este suficient să faci click pe liceul la care ai dat bacalaureatul, după care să aflii dacă ai luat examenul și cu ce notă. În județul Caraș-Severin, la sesiunea din această toamnă, puțin peste 1.200 de elevi au fost testați la una sau mai multe probe ale examenului de maturitate. În urma sesiunii din vară, doar 24,82 la sută au obținut note de trecere.

ORA 13.00 Sub 20% dintre candidați au luat bacalaureatul

Potrivit ultimelor informații date publicității de Inspectoratul Școlar Județean, procentul de promovabilitate a fost și mai mic decât la sesiunea din vară. Doar 18, 55% dintre candidați au reușit să treacă de probele la care au fost respinși la sesiunea iunie-iulie.

Cei mai mulți respinși au fost la matematică, iar cele mai multe note au fost cuprinse între 5 și 8. "Foarte rare sunt mediile care depășesc nota opt", a spus Mircea Meilă, inspectorul adjunct al ISJ Caraș-Severin

COLEGIUL ECONOMIC AL BANATULUI MONTAN RESITA RESITA, JUDETUL CARAS-SEVERIN

GRUPUL SCOLAR DE CONSTRUCTII MONTAJ RESITA

GRUPUL SCOLAR TEHNIC RESITA

LICEUL DE ARTA "SABIN PAUTA" RESITA

LICEUL PEDAGOGIC "CONSTANTIN DIACONOVICI LOGA" CARANSEBES

LICEUL TEOLOGIC BAPTIST RESITA

LICEUL TEORETIC "DIACONOVICI - TIETZ" RESITA

LICEUL TEORETIC "MIRCEA ELIADE" RESITA

LICEUL TEORETIC "TRAIAN DODA" CARANSEBES

LICEUL TEORETIC "TRAIAN LALESCU" RESITA

LICEUL TEORETIC "TRAIAN VUIA" RESITA

SEMINARUL TEOLOGIC LICEAL ORTODOX "EPISCOP IOAN POPASU" CARANSEBES

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite