Accident în lanț cu trei victime produs pe Drumul Morții, DN6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN 6, în urma căruia trei persoane au ajuns la secția de urgențe. La baza tragediei a stat depășirea neregulamentară a unui tânăr de 20 de ani, care se deplasa de la Caransebeș la Lugoj. Din cauza acestuia, trei persoane au ajuns la spital, iar două au rămas internate. 

Tânărul de 20 de ani, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Lugoj, dar s-a angajat în depăşirea altuia ce rula în faţa sa, fără să se asigure. Ghinionul său a fost că și șoferul care se afla în spatele său să aibe aceeași intenție, a de a intra în depășire. Cele două autoturisme s-au acroşat, iar în urma impactului cel condus de tânăr a ricoşat în mașina pe care acesta a depăşit-o. Automobilul său s-a răstrurnat.

“Au fost răniţi trei pasageri, în vârstă de 27, 37 de ani, şi de 19 ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal din Caransebeş pentru îngrijiri medicale două dintre acestea rămânând internate”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Cei trei conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite