E-on a întrerupt furnizarea gazului către CET, din cauza datoriilor. Elevii găsesc școlile fără apă caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea care furnizează gaz, a decis aseară să întrerupă furnizarea combustibilului către CET Reşiţa. Distribuitorul de combustibil a decis acest lucru, după ce societatea reşiţeană a acumulat datorii care depășesc 4,6 milioane de lei. 

În momentul de față, societatea de termoficare are o datorie la furnizorul de gaz, care se ridică la peste 4,6 milioane de lei. În plus, a existat un plan de eșalonare a datoriei, însă acordarea tranșelor la timp nu a fost respectată din cauza lipsei de bani. Astfe că, sumele nu sunt virate la timp. O  amenințare de debranșare vine și din această direcție. Directorul CET 2010 SA spune că, momentan, și situația societății este incertă. „Noi avem acum un contract de interimat cu Primăria, pentru că serviciile CET urmează să fie scoase la licitație”, a spus Aurel Marinescu, directorul CET 2010.

Eforturi pentru modernizarea CET 
Numărul firmelor care au intrat în competiție pentru sectorizarea Reșiței și instalarea centralelor de cartier se ridică la patru. Comisia de licitație a deschis ofertele la finele săptămânii trecute. În continuare, urmează să analizeze care este cea mai bună alegere pentru lucrări. „Câștigătorul se va desemna în perioada imediat următoare”, a spus Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al municipalității.Trebuie să termine în trei luni.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite