Transport cu mâncare pentru săracii județului Caraș-Severin. Aproape 40.000 de locuitori duc un trai greu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A început distribuirea alimentelor pentru persoanele sărace
A început distribuirea alimentelor pentru persoanele sărace

Un nou transport cu alimente constând din făină, mălai, orez, lapte praf și biscuiţi, destinat beneficiarilor Planului European de Ajutoare Alimentare în beneficiul Persoanelor Defavorizate  va fi trimis mâine dimineață de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin către mai multe localități.

În cursul dimineții de mâine spre localităţile Bolvaşniţa, Buchin, Copăcele, Constantin Daicoviciu, Păltiniş, Sacu şi Turnu Ruieni pleacă un nou transport cu alimente. Un altul, de 12,3 tone de făină va fi trimis tot mâine, la Caransebeş. De altfel, de la începutul acestei luni, au ajuns alimente în depozitul din Oraviţa și către alte 26 de localităţi din Caraș-Severin. 

“În luna septembrie au fost distribuite în total circa 388 de tone de alimente, sprijinul fiind acordat persoanelor cu venitul minim garantat, şomerilor care primesc indemnizaţie de şomaj, pensionarilor, persoanelor adulte cu handicap grav şi accentuat”, a spus Camelia Șușco, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Caraș-Severin.

De aceste produse vor mai beneficia şi copiii cu handicap grav şi accentuat. Numărul total al beneficiarilor din judeţul Caraş-Severin este de 33.982 persoane.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite