Titularizare 2011. Vezi aici rezultatele profesorilor la examenul de titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La proba practică din cadrul examenului de Titularizare 2011, din cei 40 de candidaţi înscrişi pe liste, în ziua probei practice, 13 dintre aceştia nu s-au prezentat.  Pentru judeţul Caraş-Severin sunt disponibile 1.000 de posturi, dintre care 50 sunt titularizabile.

UPDATE ORA 9.00

În urma primei etape a examenului de Titularizare 135 de cadre didactice au obţinut note mai mici de cinci. Acest lucru înseamnă că vor putea să se înscrie din nou în examen în data de 4 august. Mircea Meilă, inspector şef adjunct spune că 85 de cadre didactice au luat note peste şapte şi 141 peste nota cinci. „După estimările mele ar trebui ca 14 cadre didactice să se titularizeze în această etapă“, a spus Mircea Meilă.

Ieri Ora 14.00

Cea mai mare concurenţă este în Caraş-Severin pentru posturile de învăţător, unde 91 de candidaţi vor să se titularizeze pe numai două posturi scoase la concurs. „Rezultatele examenului de titularizare urmează să fie publicate, iar cintestaţiile pot fi depuse mâine începând cu ora 8.00 şi până la 17.00.

Rezultatele candidaţilor înscrişi la concursul de titularizare în JUDETUL CARAS-SEVERIN,
ordonate după nume, iniţiala tatălui, prenume, disciplina de examen şi nota la disciplina de examen


Următoarea etapă pentru cei care nu au obţinut nota cinci va fi organizată în data de 4 august“, a declarat Mircea Meilă, inspector şef adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Caraş-Severin. Tot în luna august se va face şi repartizarea suplinitorilor în judeţ.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite