Polițiștii sunt pe urma hoților care au vrut să fure darul de nuntă. Starea mirelului agresat este stabilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoții care au intrat înarmați ieri dimineață la nunta de la un restaurant din Caransebeș sunt încă liberi. Polițiștii și procurorii continuă și astăzi cercetările în acest caz. Pe lista jafurilor armate care au avut loc în județul Caraș-Severin se regăsește cel de la Raiffeisen și de la casa de schimb valutar din centrul orașului. Autorii acestora au scăpat nepedepsiți.

Ceea ce ar fi trebuit să fie cel mai fericit moment din viața cuplului Armaș, din Caransebeș s-a finalizat cât se poate de prost: pe masa de operații de la secția de ortopedie din Timișoara. Asta, după ce mirii au fost atacați cu un pistol când au vrut să plece acasă cu darul de nuntă.

Pare un scenariu desprins dintr-un film, însă întâmplarea a avut loc într-un restaurant din municipiul Caransebeş, în această dimineaţă, în jurul orelor 05.30. Polițiștii au fost sesizați că un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost rănit prin împuşcare.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că cei doi miri, în timp ce se deplasau cu darul de nuntă spre ieşirea din local, doi bărbaţi cu cagule au pătruns în restaurant cu intenţia de a lua banii.

Unul dintre bărbaţi a tras cu arma de foc pe care o avea, asupra mirelui, pe care l-a rănit în picior.

Bărbatul a fost lovit şi în zona capului cu un baston de către unul dintre agresori, iar celălalt a încercat să sustragă banii”, explică Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.
Nereuşind să sustragă banii cei doi agresori au părăsit restauratul în fugă şi au plecat cu un autoturism. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş unde i-a fost acordat primul ajutor, însă a refuzat internarea deplasându-se în municipiul Timişoara pentru îngrijiri medicale.

„Tânărul este internat pe secția de ortopedie și urmează să fie operat în cursul zilei de astăzi. Starea lui este stabilă, probabil că va fi externat în cursul săptămânii viitoare. Glonțul trebuie înlăturat, nu a fost atins ligamentul superior”, a spus Liana Dacilescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Timișoara.

Mirele își amintește în detaliu ce s-a întâmplat
 "Mă pregăteam să plec cu nevasta mea din restaurant, când doi indivizi mascați au luat-o la fuga spre noi și au inceput să urle: banii, banii!! Am văzut că unul dintre ei avea un pistol, iar celalalt, un băț telescopic. Am încercat să ne refugiem în restaurant și să închidem ușa, dar nu am avut suficient timp. Am ajuns în sala de mese, unde chelnerii strangeau ultimele lucruri și am dat caseta cu bani unuia dintre ei.

Când mascații au văzut câți oameni sunt în sala de mese s-au speriat și au fugit, nu inainte să mă împuște în picior și să mă lovească cu bățul", a spus Dorian Armaș, mirele internat în spital. Soția acestuia a tras o sperietură de moarte. Tânăra este gravidă în luna a V-a.

 “Echipa operativă complexă organizată la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş desfăşoară activităţi în vederea identificării autorilor”, a declarat în această dimineață Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite