Cum scapă basma curată medicii acuzaţi de malpraxis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romeo Dumitrescu
Romeo Dumitrescu

Gabriel Imre, de 43 de ani din Reşiţa, încearcă de la începutul anului să afle cine este vinovat penrtu moartea mamei sale Ştefana Fonat, însă omul simte că luptă cu morile de vânt. Mama sa, în vârstă de 64 de ani, a decedat pe data de 15 decembrie 2010.

Potrivit lui Gabriel Imre, medicul Romeo Dumitrescu i-ar fi tăiat by-passul din greşeală, în urma unei intervenţii chirugicale, iar medicii din Timişoara au refuzat să o mai interneze pe motiv că nu mai au ce să îi facă. Medicul Romeo Dumitrescu, cel care a operat-o a primit neînceperea urmăririi penale din partea Parchetului. „Este inadmisibil ceea ce se întâmplă.

Dosarul nu a fost pus pe rol“, a spus revoltat Gabriel Imre. Acesta este hotărât să continue demersurile sale. “Acum, aştept răspunsul prim-procurorului şi dacă în termen de 20 de zile nu îl primesc, mă voi prezenta direct în faţa instanţei ca să le explic judecătorilor dspre ce este vorba”, a adăugat fiul femeii decedate. Mediul Romeo Dumitrescu refuză să vorbească despre acest caz, iar între timp a părăsit ţara.

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Judeţean Reşiţa, acesta a plecat să profeseze în Franţa, iar alegerea a făcut-o după ce a studiat mai multe dintre ofertele spitalelor din Europa. În ciuda “evadării” sale, autorităţile în domeniu cercetează cum a murit femeia.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite