FESTIVALUL DE JAZZ 6.000 de bilete vândute pe seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi în acest an, Festivalul de Jazz de la Gărâna a adunat mii de turişti în Poiana Lupului. Deşi recordul de spectatori de 10.000 într-o singură seară, stabilit anul trecut, nu a fost doborât numărul celor care au venit la tradiţionala manifestare a fost de ordinul miilor. „Media de bilete vândute pe seară este de 6.000.

În ce priveşte „priza” artiştilor la public, pot spune că Avisha Cohen şi pianista Hiromi, au generat ropot de apaluze din partea iubitorilor de jazz, dar acelaşi succes l-au avut şi ceilalţi artişti de renume care au fost invitaţi la ediţia din acest an”, a spus Marius Giura, organizatorul festivalului.

Explicaţia pentru faptul că anul acesta nu a fost doborât niciun record ar fi perioada de criză, dar vremea ploioasă care a fost anunţată pe final de aăptămână.

„Anul acesta am renunţat să stăm la cort pentru că anul trecut viitura ne-a luat corturile. Cu toate acestea, am urcat din Reşiţa în două seri şi a fost bine şi aşa”, a spus Adrian Călan, un tânăr de 27 de ani.

Alţii, mai norocoşi, s-au gândit din timp să îşi facă rezervare la o pensiune şi nu au avut bătăi de cap din cauza vremii. „Din luna aprilie am rezrvat un loc la Camping Trei Ape şi în fiecare seară am mers cu maşina la festival. Anul trecut am stat la cort, dar este riscant şi enervant să ne ia apa de fiecare dată”, spune Luciano Alexandru, de 34 de ani, din Arad.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite