Jandarmii din Caraş-Severin donează sânge, ca să salveze vieţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul/Jandarmii donează sânge periodic
Foto Adevărul/Jandarmii donează sânge periodic

Aşa cum deja i-au obişnuit pe cărăşeni, jandarmii dau startul unei noi campanii de donare de sânge. Aceasta este lansată astăzi la nivel naţional şi se numeşte “Jandarmeria donează viaţă pentru România”. Pe lângă faptul că ofiţerii şi subofiţerii din judeţ se prezintă la boxă, vor mobiliza şi populaţia să facă acelaşi gest. 

De astăzi, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, a iniţiat campania de donare de sânge „Jandarmeria donează viaţă pentru România!”. Aceasta are ca scop evidenţierea laturii umane a personalului Jandarmeriei Romane, precum şi atragerea unui număr cât mai mare de donatori atât din rândul cadrelor militare, cât şi din societatea civilă.

Începând cu data de 01 noiembrie, jandarmii cărăşeni vor fi prezenţi la Centrul de Transfuzii Sangvine, din municipiul Reşiţa, pentru a dona benevol sânge, acţiunea urmând a se derula pe întreaga perioadă a lunii, invitând totodată cetăţenii judeţului Caraş-Severin să se alăture jandarmilor în această campanie, fiind convinşi că doar împreună vom reuşi să întindem o mână salvatoare celor aflaţi în suferinţă.

“Întinde o mână! Salvează o viaţă! Donează sânge! Noi, jandarmii, nu suntem doar în slujba cetăţenilor sănătoşi. Încercăm prin această acţiune să îi ajutăm pe cei care au cel mai mult nevoie de noi ca şi oameni. Aşteptăm să ni se alăture toţi cei care se gândesc cum ar proceda dacă un prieten, o rudă sau propriul copil, ar avea nevoie de sângele lor”, a spus Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al jandarmilor cărăşeni.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite