BAC 2011 Doi candidați au fost eliminați din examen, iar 400 au chiulit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proba obligatorie, specific profilului, i-a speriat pe elevii din Caraș-Severin care au fost declarați respinși la sesiunea din vară. Potrivit statisticilor, 400 de elevi au preferat să nu se prezinte la examen, în timp, ce alți doi au fost eliminați din cauză că au copiat.

După ce la proba scrisă de limba și litaratura română patru candidați au fost scoși afară din săli, din cauză că au copiat, astăzi, alți doi elevi au ratat examenul din același motiv. “Cei doi elevi din de la Centrul Liceului “Traian Vuia” și de la “Romul Ladea” din Oravița”, a spus inspectorul adjunct al ISJ Caraș-Severin, Mircea Meilă.

Particularitatea probei de astăzi este că cei mai mulți dintre candidați au ales să își ocupe altfel timpul decât să se prezinte la examen. 400 de absolvenți ai claselor a XII-a au chiulit.

În ce îi privește pe eliminații din examen, aceștia vor mai putea susține examenul de abia peste două sesiuni, potrivit regulamentului școlar. 

Vineri are loc ultima probă a sesiunii din această toamnă, iar rezultatele se afișează duminică. Tot atunci, se pot depune și contestațiile.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite