Începe calvarul lucrărilor la reabilitarea drumului. Startul este dat în cartierul Govândari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările ISPA s-au încheiat din cauza lipsei de bani, dar acum începe coșmarul reabilitării carosabilului. Reșițenii trebuie să mai suporte și de această dată blocajele rutiere, care vor avea ca rezultat drumuri de invidiat. Cel puțin, asta promit mai marii orașului, care au obținut toate avizele pentru începerea asfaltării drumurilor, construirea de parcări, dar și de piste pentru biciclete.

„Începe derularea proiectului cu principale străzi din cartierul Lunca Bârzavei. Mai exact, sunt vizate: Făgăraşului, Progresului, Ţarcului, Al. Herculane, Calea Caransebeşului precum şi bulevardul Muncii”, a spus edilul șef al orașului, Mihai Stepanescu. În cursul săptămânii trecute, administrația locală a obţinut inclusiv avizul de lucru de la Direcţia de Mediu.

În aceste zile este depus și managementul de trafic la Poliţia Rutieră, iar concomitent are loc organizarea de şantier. Pentru că odată ce lucrările vor fi gata reșițenii nu vor mai avea voie să spargă asfaltul proaspăt, municipalitatea îi avertizează să facă racordurile la rețelele de utilități cât mai repede, astfel încât să nu apară probleme ulterior.

Deși sunt nemulțumiți că vor trăi un calvar în trafic, șoferii așteaptă cu nerăbdare să vadă proiectul dus la capăt. „Dacă se fac bine lucrările și nu se întind pe zece ani, așa cum se întâmplă în România, este un lucru bun”, spune Andrei Mirea, un șofer reșițean. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite