CAMPANIE ADS Cei mai mulţi cititori au propus-o pe doctorul Liliana Heller ca fiind cel cu care se mândresc. Voi ce părere aveţi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nominalizările pentru medicii de top pot fi făcute până miercuri, 20 octombrie
Nominalizările pentru medicii de top pot fi făcute până miercuri, 20 octombrie

Câteva zeci de reşiţeni au nominalizat până acum doctorii cu care se mândresc. Care este doctorul tău preferat? Lista cu nominalizări rămâne deschisă. După închiderea listei, va fi demarat procesul de votare.

Pe forum au fost deja enumerați zeci de medici, considerați a fi adevărați profesioniști de către pacienții sau rudele persoanelor ajutate de aceștia. Campania ADS “Doctori cu care Reșița se mândrește” îi mobilizează la vot pe reşiţeni. Aceştia au lansat pe forum mai multe nume de medici specialişti. Doctorul Liliana Heller a obţinut cele mai multe aprecieri din partea publicului până acum, însă procesul de votare propriu-zis nu a început încă. Aşa că, mai ai timp să spui care medic este în opinia ta cel mai bun din Reşiţa. Părerile cititorilor “ADS Reşiţa” sunt diferite, ceea ce anunţă o bătălie destul de strânsă în ce priveşte rezultatele finale.

Ana, o cititoare a site-ului nostru spune aşa: “Jos palaria in fata doamnei dr. oncolog Bengulescu Melania, si desigur si in fata domnilor dr. Popovici Daniel, Adrian Magureanu, Iosif Secasan, dna. Quint Felicia. Imi pare rau ca sunt asa de putini dar din pacate am ajuns sa ii numaram pe degete ...”. O altă cititoare, Lili, spune: „Doamna Popa Luminita este un medic deosebit. O apreciez enorm!”.

“Nu pot nominaliza doar un singur nume dintre doctorii care ne-au facut bine mie, sotiei, soacrei, fiicei si nepotelului meu. Iata-i în ordinea...timpului: Popa Ludmila, Meilă, Apahidianu, Popovici sen., Messer, Bogati, Muşat, Preda (cardio), Preda (pediatru), Maria Preda , Popescu (cardio), Heller, medicii de la UPU: Sârbu, Bunda, Ursu, Librimiri şi domnisoara Geta, precum şi doctorii Miloş, Dumitrescu, Marsalic, doctorita Roşoagă şi să mă scuze cei pe care i-am uitat”, spune şi un cititor care s-a autointitulat “Supravieţuitor”.

Lista cu propuneri poate continua, pentru că ea rămâne deschisă.  Puteți nominaliza în continuare doctorii cu care Reșița se mândrește.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite