Absolvenţii au o şansă la angajare. AJOFM organizează o bursă special pentru tinerii cu studii superioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru şomeri se găsesc tot mai puţine joburi în Caraș-Severin, în momentul de față
Pentru şomeri se găsesc tot mai puţine joburi în Caraș-Severin, în momentul de față

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin va organiza în data de 23 septembrie 2011, începând cu ora 10,  Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi . Evenimentul se va desfăşura la Reşiţa, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de pe str Libertăţii nr. 40.

„Până în prezent au confirmat participarea la Bursă 19 agenţi economici din cei 163 contactaţi, aceştia oferind persoanelor în căutarea unui loc de muncă un număr de 67 locuri de muncă , 6 dintre acestea fiind pentru persoanele cu studii superioare”, a spus Carla Goagă, purtătorul de cuvânt al AJOFM.

Locurile de muncă sunt oferite în  meserii şi specializări precum sudor, lăcătuş confecţii metalice, vânzător, ospătar, tehnician electronică, secretară, asistent relaţii cu publicul şi comunicare, barman , agent vânzări, zidar, strungar, confecţioner îmbrăcăminte, muncitor necalificat în confecţii, bucătar, ajutor bucătar, îngrijitor clădiri, educator , asistent social, spălător auto, manichiurist şi cosmetician. Pentru studii superioare, cele 6 locuri de muncă oferite sunt în meseriile: agent asigurări, inginer proiectant şi economist.

De asemenea, agenţii economici care vor participa la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

Agenţii economici care mai doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 212380), participarea la bursă fiind gratuită.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite