BAC 2011 Nu s-au învățat minte! Patru elevi au fost eliminați din examen pentru că au copiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proba de limba și literatura română le-a ridicat, din nou, probleme candidaților care au eșuat la susținerea ei în vară. Astăzi, în Caraș-Severin, patru elevi au fost eliminați pentru că au fost prinși cu fițuici, iar alți 300 au ezitat să se prezinte la examen.

În Caraș-Severin, examenul de bacalaureat se susține în cinci centre de examinare. Trei dintre acestea sunt la Reșița, unul la Caransebeș, acolo unde 127 de elevi au avut lucrările identice în vară, iar un altul la Oravița.

Potrivit conducerii Inspectoratului Școlar Județean, proba de astăzi s-a derulat potrivit procedurii: camere video în săli și inspecții de la ISJ în centrele de examinare.

“Patru elevi au fost eliminați din sală pentru că au copiat”, a spus inspectorul adjunct Mircea Meilă. Acesta a adăugat că la proba scrisă ar fi trebuit să se prezinte 1251 de candidați, însă puțin peste 900 și-au făcut apariția.

Miercuri, are loc următoarea probă scrisă la disciplina de profil, iar vineri se încheie examinarea. Dumică se afișează rezultatele, dar nemulțumiții pot depune și contestații. 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite