Beat și cu permisul suspendat, un tânăr de 23 de ani, s-a accidentat și a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul avea permis doar pentru categoria B
Tânărul avea permis doar pentru categoria B

Un tânăr de 23 de ani a avut tupeul să urce beat pe un motociclu și să iasă la plimbare pe Bulevardul Republicii din Reșița. Acesta s-a dezechilibrat din cauza beției, a pierdul controlul vehiculului și a căzut pe partea carosabilă. Îngrijorați, oamenii au sunat la 112, ca să îl salveze.

Ceea ce localnicii de pe Bulevardul Republicii nu au știut însă, a fost că tânărul a comis o ilegalitate. A plecat beat la plimbare cu un motociclu neînmatriculat și, mai mult decât atât, avea permis de conducere, dar pentru categoria B, iar acesta îi fusese reținut. „În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului motociclului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale fără a necesita internarea”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. La testarea cu aparatul alcooltest a tânărului a rezultat o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite