Beat pe drumurile publice, a intrat cu mașina într-un copac de pe Strada Libertății din Reșița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ciuda controalelor dese pe care le fac rutieriștii în trafic, tinerii urcă cu tupeu la volanul bolizilor chiar și beți. Este și cazul unui tânăr de 25 de ani ca a pierdut controlul volanului, în apropriere de centrul orașului și a ajuns cu mașina într-un copac. A scăpat cu viață, însă s-a ales cu dosar penal. 

Accident rutier care s-a produs pe strada Libertăţii din municipiul Reşiţa s-a soldat doar cu avarierea unui autoturism. Polițiștii au constatat că tânărul, în vârstă de 25 de ani, a pierdut controlul autovehiculul pe care îl conducea şi a intrat în coliziune cu un arbore aflat în afara părţii carosabile.

“La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Tânărul tupeist s-a ales cu un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii au mai prins la Gherteniș un “șofer” fără carnet.

Acesta își conducea liniștit tractorul pe străzile din Gherteniș. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, se allege cu dosar penal.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere, motiv pentru care s-a întocmit un dosar de cercetare penală.


Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite