Accident rutier pe drumul spre Oravița. Două persoane au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Persoanele aflate pe moped sunt acum la Spitalul Județean Reșița  Foto: Arhivă
Persoanele aflate pe moped sunt acum la Spitalul Județean Reșița Foto: Arhivă

Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN 57 B. Un șofer de 78 de ani a făcut manevra de mers cu spatele, însă nu s-a asigurat și a dat peste un moped care mergea regulamentar. Cele două persoane aflate pe moped au fost rănite și au ajuns la spital.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, polițiștii au aflat că în timp ce șoferul, de 78 de ani, a efectuat manevra de mers cu spatele cu autoturismul la volanul căruia se afla, nu s-a asigurat.

Conducătorul auto intenționa să pătrundă pe partea carosabilă a Drumului Național 57 B, însă a lovit un moped care circula regulamentar. “În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului şi a pasagerei aflate pe acest vehicul, o femeie în vârstă de 63 de ani”, a spus Ancu’a Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Cele două victime au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că mopedul era înregistrat, conducătorul auto a urmat cursul de legislaţie rutieră, iar în momentul producerii accidentului cele două persoane purtau casca de protecţie.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite