Tragedie în Triaj! Viteza excesivă a băgat trei persoane în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele trei persoane care se aflau în Ford au ajuns la spital cu grave traumatisme
Cele trei persoane care se aflau în Ford au ajuns la spital cu grave traumatisme

Paticipanţii la trafic au fost şocaţi de un nou accident rutier care a avut loc în zona Triaj, în urmă cu circa o oră. Viteza neadecvată şi o triplare a coloanei de maşini aflate în trafic, au creat premisele accidentului ce a avut loc, la ieşirea din cartierul Lunca Pomostului.

În zona respectivă, au loc lucrări semnalizate de refacere a trotuarelor şi a bordurilor şi, drept urmare, traficul se desfăşoară cu unele restricţii. În aceste condiţii, şoferul unui autoturism marca Ford, înmatriculat în Austria, fără a ţine cont de traficul din zonă a încercat să depăşească coloana de maşini ce circula regulamentar, înspre Govândari.

Din nefericire, în graba sa, a lovit un autoturism, Hyundai Tucson, al cărui şofer încerca să vireze stânga regulamentar. După ce a izbit autoturismul, maşina şoferului grăbit a ricoşat într-unul dintre stâlpii de curent.

“Nu ştiu ce s-a întâmplat cu cel care m-a lovit pentru că, după cum vedeţi nici măcar nu a frânat. A intrat pur şi simplu în mine şi dacă mă lovea în dreptul uşii aş fi fost, probabil, mort. Am avut noroc că a lovit roata din stânga, pe care a şi rupt-o”, a spus Claudiu Barbuli, şoferul care se afla la volanul jeepului.     


Fordul a ajuns în stâlp

Şoferul se grăbea să ajungă la spital
“La ora 14,30, la Spitalul Judeţean Reşiţa au ajuns trei echipaje de ambulanţă, cu trei pacienţi-victime: două femei şi un bărbat. Cei trei sunt în prezent sub supraveghere medicală”, a spus Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti. Cele trei persoane se aflau într-un autoturism Ford Break, înmatriculat în Austria şi doreau să ajungă chiar la spital.

Cele două femei, mamă şi fiică, au chemat ambulanţa acasă, ca să intervină pentru că i se făcuse rău bătrânei care le-a crescut. Au apucat să o urce pe bunică în ambulanţă, însă pentru că aceasta nu transportă şi aparţinători, cele două au solicitat ajutorul unui vecin care să le ducă la spital. Ironia soartei a făcut ca toate cele trei persoane să ajungă la serviciul de urgenţe al Spitalului Judeţean Reşiţa.

Femeia de 65 de ani, suferă de un politraumatism şi o posibilă fractură de membru inferior stâng. Fiica acesteia, de 38 de ani, s-a ales cu un traumatism cranio-facial, în timp ce şoferul, care s-a oferit să le ducă pe cele două la spital are un traumatism cranio-celebral, unul la torace şi o posibilă fractură la membrul inferior drept. Conducătorul maşinii lovite, Claudiu Barbuli a scăpat nevătămat.

Fordul a ajuns în stâlp
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite