Un tânăr a ajuns la spital la Timișoara după ce a fost grav rănit pe DN 57, Oravița-Greoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 57și care soldat cu rănirea gravă a unui tânăr, de 23 de ani. Tânărul s-a angajat în depășirea a trei mașini, dar a pierdut controlul autoturismului pe care l-a condus și a fost la un pas de moarte.

Cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului au indicat faptul că tânărul, de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 57, din direcţia Oraviţa spre Greoni, pe un sector de drum în aliniament s-a angajat în depăşirea a trei autoturisme.

A intrat cu roţile pe spaţiul verde şi a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu doi copaci, după care a fost proiectat pe partea carosabilă.

“În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care iniţial a fost transportat la Spitalul din Oraviţa, iar ulterior la Spitalul Judeţean Timişoara având mai multe fracturi”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Tânărul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest din cauza rănilor suferite în urma accidentului, dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite