Fără personal la Spitalul Judeţean Reşiţa. Cum să obţii un post de asistent în plină criză?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Judeţean se luptă cu o criză acută de asistente medicale
Spitalul Judeţean se luptă cu o criză acută de asistente medicale

Spitalul Judeţean Reşiţa a scos la concurs două posturi de asistente medicale: unul pentru secţia de cardiologie şi un altul pentru cea de chirurgie. Deşi dosarele se pot depune până pe data de 09 septembrie, până la această oră nicio candidată nu s-a arătat interesată de joburi.

Managerul Spitalului Judeţean Reşiţa, Dumitru Secăşan face apel la personalul calificat în acest domeniu să nu excludă posibilitatea de a se angaja la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

“Salariul este cuprins între 800 şi 1.200 de lei. Poate ajunge mai sus de 1.000 de lei, datorită sporului de noapte care se plăteşte cu 15% din salariu”, spune directorul unităţii spitaliceşti. În plus, angajaţii primesc şi tichete de masă, iar zilele de sâmbătă şi duminică lucrate sunt recompensate cu recuperări.

Dosarele pentru ocuparea unui post de asistentă medical se pot depune la Serviciul de Resurse Umane până pe data de 09 septembrie, la ora 12.00.

Ce trebuie să conţină dosarul
Concurentele care doresc să ocupe unul dintre cele două posturi trebuie să completeze o cerere de înscriere la concurs, copia actului de identitate, copii după documentele care le atestă nivelul studiilor sau alte acte care reflectă specializările obţinute. De asemenea, mai este nevoie de o copie legalizată a carnetului de muncă, cazierul judiciar, o adeverinţă medicală din care să reise starea de sănătate a viitorului angajat, precum şi un CV. Întregul dosar trebuie depus la Serviciul de Resurse Umane.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite