Mihai Capră, secretar de stat: “Cadrele disponibilizate din MAI au ca opțiune Poliția Locală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii de la centru găsesc cu ușurință soluții pentru angajații din cadrul ministerului de interne, care rămân fără un loc de muncă. Aceștia îi sfătuiesc să se îndrepte reorieteze spre domeniul Poliției Locale, chiar dacă salariile sunt foarte mici, iar posturile blocate, cel puțin momentan.

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Administrației și Internelor, Mihai Capră, a fost ieri prezent la Reșița, ca să anunțe ce disponibilizări urmează să aibă loc în sistem. Acesta a precizat că, la nivel central, se fac demersuri pentru deblocare posturilor din Poliția Locală, astfel încât foștii polițiști sau pompieri să își poată găsi mai ușor un loc de lucru.

“De la pompieri vor pleca 39 de angajați, de la serviciul de permise doi, 27 de polițiști vor părăsi sistemul și 48 de angajați de la Poliția de Frontieră”, a spus Mihai Capră, secretarul de stat. În plus față de aceștia, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi din Caraș-Severin vor fi disponibilizați 34 de oameni ai legii. În această perioadă, în toate instituțiile de stat se desfășoară concursuri pentru rămânere pe post sau disponibilizare.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite