AFACERI IMOBILIARE Hoteluri cumpărate în urmă cu doi ani sunt scoase la vânzare în stațiunea Băile Herculane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Complexul Apollo este scos la vânzare
Complexul Apollo este scos la vânzare

Proprietarii de hoteluri din Băile Herculane scot la vânzare imbobilele pentru că nu au prevăzut dezechilibrul financiar în care i-a adus criza. În plus, noua lege a exprorpierilor este mai permisivă cu administrația publică locală. Asta înseamnă că nu mai trebuie date explicații celor care nu au grijă de clădirile de patrimoniu de interes public.

Omul de afaceri Axente Obrejan a scos la vânzare Complexul Apollo, după ce acum doi ani l-a cumpărat de la Iosif Armaș, pentru că nu poate susține financiar reabilitarea lui, care costă cel puțin 10 milioane de euro, potrivit estimărilor.  “La vremea la care am cumpărat complexul, în urmă cu doi ani și jumătate, aveam alte perspective.

Criza a adus dezechilibrul, iar acum l-am scos la vânzare”, a spus omul de afaceri Axente Obrejan. Edilul șef al orașului-stațiune, Nicușor Vasilescu a declarat pentru “ADS Reșița” că administrația locală le-a impus proprietarilor să reailiteze fațadele, lucru care, de altfel, se și întâmplă în multe cazuri.

“Dacă până la finele anului clădirile nu sunt reabilitate, legea ne permite să luăm măsura exproprierii. De aceea, imobilele ori se vând, ori se rebilitează”, spune primarul.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite