A început lupta pentru cele trei milioane de euro puse la dispoziție de Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia Primăriei Reșița trebuie să urgenteze începerea lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare. În sens contrar, la iarnă, consumatorii se vor confrunta cu aceleași pierderi pe rețea și costuri mari la întreținere. În momentul de față, numărul abonaților CET a mai scăzut față de anul trecut. Acum, puțin peste 3.000 mai sunt abonați, față de peste 5.000 câți erau anul trecut.

Numărul firmelor care au intrat în competiție pentru sectorizarea Reșiței și instalarea centralelor de cartier se ridică la patru. Comisia de licitație a deschis ofertele la finele acestei săptămâni. În continuare, urmează să analizeze care este cea mai bună alegere pentru lucrări.

„Câștigătorul se va desemna în perioada imediat următoare”, a spus Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al municipalității. Un lucru însă, indiferent de alegerea comisiei este cert: lucrările trebuie să fie gata în cel mult trei luni.

„Prin caietul de sarcini, noi am impus acest termen. Valoarea lucrărilor se ridică la peste trei milioane de euro”, a spus Aurel Marinescu, directorul SC CET 2010 SA.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite