Reșițenii se spală la lighean. CET i-a lăsat din nou fără apă pentru că a expirat contractul cu E-On

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Abonații CET au intrat într-o nouă etapă de chin în ce privește apa caldă care ar trebui să le curga la robinete. După ce E-On a întrerupt furnizarea gazului de mai multe ori peste vară, din cauza datoriilor, acum contractul cu societatea a expirat.

Un altul nou va putea fi încheiat de abia după ce se termină lucrările de montare a centralelor termice de cartier. „Ca să încheiem acum contractul nu ar fi fost rentabil. Noi trebuie să facem o estimare de consum, după care să plătim în avans. În plus, nu sunt nici bani. Mai avem o datorie la gaz și pe luna septembrie”, a spus Aurel Marinescu, directorul SC CET 2010 SA.

Oamenii care mai sunt branșați la societatea de termoficare o duc cel mai greu. „Știm că nu sunt bani, dar care este vina noastră. Suntem cu facturile la zi, ar trebui să beneficiem de serviciile pe care le plătim. Nu este treabă să ne încălzim apa pe aragaz și să ne spălăm în lighean”, spune reșițeaca Maria Terezia, care locuiește în cartierul Govândari.

În momentul de față, la CET mai sunt branșați peste 3.000 de abonați, mai multe școli și instituții publice, care, și acestea trebuie să îndure lipsa apei calde de la robite. Municipalitatea spune că lucrările de montare a cetralelor de cartier vor fi gata în 90 de zile, iar proiectul este unul important și economic pentru oraș.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite